2012-04-29 10:03:00• hírek • Kocsis Zoltán

Az utolsó negyven percben támadt fel az Olimpia

Fotó: Szatmár.ro archívum
Fotó: Szatmár.ro archívum

Tíz perccel a Dés elleni bajnoki vége lőtt még úgy tűnt, hogy megszakad az Olimpia labdarúgócsapatának nagyszerű hazai sorozata és az együttes első ízben nem tudja otthon tartani a három pontot. Ekkor viszont három percen belül két gólt is lőtt Csík Tibor együttese és 3-2-re legyőzte a Dés csapatát.

Az Olimpia azzal a tudattal lépett pályára hazai pályán, hogy a listavezető Brassói Corona pénteken 2-0 arányban nyert a Kolozsvári CFR II ellen és pillanatnyilag nyolc pontra növelte előnyét a szatmáriak elleőtt. Ez a teher látszólag bénítólag hatott a szatmári lábakra, mivel a 31. percben Rares Petran, majd a szünet utáni percekben Ghita Dragos is betalált Suta kapujába.

Csík Tibor ekkor bátran belenyúlt a csapat szerkezetébe, az együttes pedig támadóbban lépett fel, aminek gyorsan meg is lett az eredménye: Ionut Danila az 51. percben szépített. Ezt követően kapuja elő szorította a vendégeket az Olimpia, a dési lakat viszont csak a 80. percben tört fel, amikor Zsiga Ervin egyenlített. Három perccel később pedig már az Olinál volt az előny, miután Botos Sándor jó húsz méterről a kapuba küldte a labdát.

Hat fordulóval a vége előtt az Olimpia 53 ponttal áll a második helyen, öt egységgel lemaradva az éllovas Brassói Corona mögött. A következő játéknapon a Olimpia Besztercén, a Corona pedig Nyárádtőn lép pályára.

Az Olimpia felállása: Şuta, Moş, F.Mureşan, Heil, Homorozan, Molnar, Mihai Pop, Botoş, Zsiga, Feier, Marinaş
pályára léptek még: Gavrilescu, Dănilă, M. Mureşan és Marian Pop

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: